Убодна пила со регулација 520W 70mm куфер

Категорија SKU: KS701EK-QS

4.290,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,475 кг
Димензии (пакет) 30 × 8,5 × 29,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048545829