Универзален сталак со 4 ногарки x2 пар.

Категорија SKU: FMST1-75763

9,590.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 11.016 кг
Димензии (пакет) 112 × 11.5 × 26.5 cm
Бренд

EAN: 3253561757631