ВЕ Комплет шрафцигери 1060 i/1062 i/6 VDE, 6 парчиња PH

Категорија SKU: 5051575001

1.790,00 ден

Нема на залиха

Опис

Премиум комплет  шрафцигери Kraftform VDE.

Двокомпонентна Kraftform рачка за брза и прецизна работа.

Врвот Wera Black Point и софистицираниот процес на стврднување гарантираат долга потребливост на врвот, зголемена заштита од корозија и прецизно монтирање.

Секој одвртувач е индивидуално тестиран на 10.000 V за безбедно работење при одобрен напон од 1.000 V.

  • 05051601001   1x    PH 1 x 80 mm
  • 05051603001   1x    PH 2 x 100 mm
  • 05051580001  1x    0.4 x 2.5 x 80 mm
  • 05051582001  1x    0.6 x 3.5 x 100 mm
  • 05051583001  1x    0.8 x 4 x 100 mm
  • 05051587001  1x    1 x 5.5 x 125 mm

 

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4013288222381