ВЕ Zyklop крцкало 1/2 со продолжеток 550 mm

Категорија SKU: 5004095001

8.790,00 ден

На залиха

Опис

Крцкалка 1/2″ со квадратен приклучок оди 1/2″ к
Механизам со фина регулација со 72 заби за агол на враќање од само 5°
Дугме за удобна промена на насоката
Функција за заклучување
Повеќекомпонентна Kraftform рачка за оптимално оптоварување под притисок и затегнување, крај на рачката дизајнирана за поврзување на Zyklop Hybrid extension 8797 C Ширина x должина x висина: 115 x 305 x 45 mm
Тежина: 967 g

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4013288184320