VE 8002 C Koloss 1/2 HEAVY DUTY крцкалка со чекан 340mm

Категорија SKU: 5003692001

10.790,00 ден

На залиха

Опис

 • Крцкалка која може безбедно да се користи како чекан.
  KOLOSS е реверзибилна, тешка крцкалка која може да се користи со оптоварување
  од најмалку 600 Nm.
  Двојните запци за запирање и минималниот агол на враќање од само 6° обезбедуваат брзо и прецизно навртување дури и во ограничени простори.
  И она што е најдобро: апсолутно никакво влијание на чеканите, колку и да е тешко, не може да го уништи механизмот на крцкалката.
  Повеќекомпонентна рачка Kraftform оптимизирана да издржи притисок, удар и оптоварување на истегнување
  Се испорачува соа футрола за. прицврстување на ремен или на машина со помош на куката за прицврстување

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4013288144607