Заштитна маска за заварување 9-13DIN 3000-Е 4 сензори 1/1/1/2

Категорија SKU: 3000-E-JOKER

4.990,00 ден

На залиха

Опис

Професионална заштитна маска за заварување Awelco  3000-E JOKER
Погодна за MMA, MIG, TIG заварување, DIN 4/9-13 Променлива сенка
Прилагодлива чувствителност и време на одложување, 4 светлосни сензори
LCD дисплеј, УВ/IR заштита, Класа 1/1/1/2, Режим за брусење
Можност за избор на ниво на затемнување, свртете го контролното копче на бројот за затемнување што ви треба
Штом ќе престанете со заварување, екранот автоматски се брише, доцнењето/одговорот може да се постави на временски опсег од 0,1-0,2 сек.
Изборна чувствителност која може да се постави на Hi HIGH или Lo Low LOW. Максималната чувствителност е погодна за TIG заварување со мала струја или специјални апликации.

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 8004386903520