Аку.вибр.дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah 45Nm

8,390 ден

BCD003C1-QW

Нема Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1,5 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 45 Nm
Број на вртежи 0-360/0-1400 rpm
Број на удари 21000 bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина 1.49 Kg
Тежина со батерија Kg
Должина 200 mm
Висина 270 mm
Ширина 60 mm