Апарат за заварување INVERTOR MIG/TIG/MMA 200А

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

75,990 ден

Нема Залиха

Карактеристики

Влезен напон 1Phx230 Volt
Осигурувач 25/16 Amp
Инсталациона моќност 4.5 Kw
Напон на отворено коло 65 Volt
Работен циклус

40-200@90%
16-200@90%

15-200@90%

MMA
MIGTIG
Опсега на струја на заварување 15-200 Amp
Положби за заварување 21
Димензии 630x240x435 mm
Тежина 18.9 Kg
EAN: 8004386591901 SKU: SMARTMIG2200 Категории: ,

Опис

SMART MIG ен апарат за заварување за 2200 е мултифункционал за MMA, MIG / MAG, FLUX и TIG лачно варување од индустриската категорија на Awelco што
Апарат вго прави погоден за употреба и за интензивна, индустриска употреба и за искусни оператори. со голема флексибилност на употреба која овозможу а
е многу брзо да се користи за разни материјали благодарение на синергиското прилагодување на параметрите за заварување, потребно само поставување
на големината на материјалот и можно е да се започне со заварување. Може да изврши 4 процеси на заварување: Жица со флукс флукс (NO GAS): погодна за
заварување и на отворено обезбедува стабилност на заварувањето дури и при ветровити услови. MIG / MAG: корисен во заштитена средина бидејќи базенот
заварување со електрода 1,6-4 , -за заварување е обезбеден со протокот на ГАС. ММА mm TIG TIG LIFT

Дополнителни Информации

Тежина(бруто) 18.9 кг
Димензии(пакет) 62.5 × 24.5 × 44 cm
Платформа

Технологија

Бренд