Гарнитура рачка со додатоци 56 парчиња во торбичка

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

EAN: 5035048010624 SKU: A7104-XJ Категорија:

Опис

Сетот од 56 парчиња ги содржи следниве елементи:
Бит одвртувачи 25mm 4x Ph1, 4x Ph2, 2x Ph3, 2x Pz1, 2x Pz2, 2x Pz3, 2x SL4, 2x SL6, 2x SL7.2, 2x T10, 2x T15, 2x T20, 2x T25
Имбус битови 25mm 2x HX3, 2x HX4 2x HX5, 2x HX6
Бит одвртувачи 50mm Ph1, Ph2, Ph3, Pz1, Pz2, SL6, SL7.2.
Насадни клучеви 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 mm.
1 x Рачка одвртувач.
1 x Магнетен држач 60 mm

Дополнителни Информации

Бренд