Дупчалка вибрациска 500W 13mm

4,690 ден

KR504CRE-XK

Нема Залиха

Влезна моќност 500 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент 17.4 Nm
Број на вртежи 0-2800 rpm
Удари во минута 47600 bpm
Макс. дупчење во дрво 20 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm