Дупчалка вибрациска 850W 13mm куфер

7,990 ден

KR8542K-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 850 W
Механички брзини
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи 0-1100 / 0-3100 rpm
Удари во минута 0-18,700 / 0-52,700 bpm
Макс. дупчење во дрво 50 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Макс. дупчење во бетон 18 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 2.6 Kg
Должина mm
Висина mm