Електро-пневматски чекан 1700W 27J SDS-Max

Категорија SKU: D25911K-QS

66,490.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

DEWALT Електро-пневматски чекан 1700W 27J SDS-Max

Водечка во класата енергија на удар од 27 J.
Моторот без четкички гарантира поголема издржливост.
Систем Perform & Protect: ниско ниво на вибрации од 6,0 m/s², минимизирање на заморот на корисникот и зголемување на работната ефикасност.
Рачка со механизам за придушување на вибрациите која значително ги намалува вибрациите што се пренесуваат на корисникот.
Ознаката Tool Connect ви овозможува да ја надгледувате вашата алатка и да ја контролирате нејзината локација преку мобилната апликација Tool Connect.
Компатибилен со адаптерот за вадење прашина DWH051, кој помага да се одржи чистотата на работното место.

Спецификации:
Влез на енергија 1700 W
Држач за алат – SDS-Max
Компатибилен со Dust Solution

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 18.78 кг
Димензии (пакет) 46.5 × 84 × 22 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048791653