Компресор повеќенаменски 12V 8.27bar

2,290 ден 3,390 ден

ASI200-XJ

Нема Залиха

Влезна моќност W
Максимален притисок Bar
Капацитет на садот L
Број на цилиндри
Број на вртежи rpm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm