Перач под висок притисок 1700W 130бар

7,990 ден 9,990 ден

BXPW1700E

Има Залиха

Овој модел на перач со висок притисок од 1700W е идеален за одржување на вашето возило, мотор, велосипед, комплетно чистење на дворот и мебелот во дворот како и фасадата на вашата куќа и подовите околу неа. Доаѓа со пиштол и 2 дизни за различни намени. Црево од 6m, филтер за довод на вода, сад за детергент, рачка за пренос и потпирач за фиксно држење на апаратот, 2 гумирани тркала и котур за намотување и безбедно чување на цревото.

Влезна моќност 1700 W
Проток на вода 420 l/h
Максимален притисок 130 bar
Работна температура на вода 50
Тип на мотор
Должина на цревото 6 m
Тежина 9.7 Kg
Должина mm
Висина mm