Перач под висок притисок 1900W 130бар

13,999 ден

BXPW1900E

Нема Залиха

Влезна моќност 1900 W
Проток на вода 400 l/h
Максимален притисок 130 bar
Работна температура на вода 50
Должина на цревото 8 m
Тежина 17.4 kg