Скара 2200W

3,299 ден

BXGD2200E

Има Залиха

Електрична скара со влезна моќност 2200W и површина за готвење 49x27cm погодна за подготовка на храна во исто време на две различни плочи.

Поседува отстранлив регулатор на температура, како и отстранлив сад за собирање на вишокот маснотии од храната, овозможувајќи готвење со помалку чад и мирис. Страничните рачки остануваат ладни до крај на готвењето, што овозможува лесен пренос на скарата веднаш по завршување на готвењето. Скарата има нелеплив завршен слој кој овозможува готвење без или со многу малку масло, без лепење на храна и обезбедува многу лесно чистење. Плочата за скара е целосно без PFOA.