12V Вибрациска дупчалка/одвртувач 1х1.5Ah USB

7,290 ден 8,090 ден

BDCHD12S1-XJ

Има Залиха

 
Напон 12 V
Капацитет на батерија 1,5 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 40 Nm
Број на вртежи 0-350/1250 rpm
Број на удари 21250 bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија 1,15 Kg
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm

12V Вибрациска дупчалка/одвртувач со батерија од 1.5Ah која држи над 80% од полнењето во текот на 90 дена во мирување и нема потреба да се полни пред секоја употреба. Вклучен е USB кабел и мека торба.

Компактен и лесен за користење, реверзибилен со 2 брзини и интегрирана светилка. Висока моќност и брзина за дупчење во дрво, метал,бетон и навртување/одвртување со 10 позиции кои обезбедуваат прецизна контрола. Поседува дополнителна опција за удар со максимален број удари 21250bpm.