12V Рачна правосмукалка за домаќинство 2Ah

5,990 ден 6,490 ден

HLVC320B11-QW

Има Залиха

Рачна правосмукалка за домаќинство со напон 12V и интегрирана батерија од 2Ah. Тенок дизајн кој овозможува лесно складирање на правосмукалката. Целосно и лесно отстранливи сад за прав и филтри, што овозможува темелно миење и одржување на правосмукалката чиста. Екстра широк преден додаток за вшмукување на голема количина нечистотија со едно поминување. Поседува 3 пати поголема моќ на вшмукување, 35% помал и 25% полесен дизајн од постоечкиот AdvancedClean. Поседува основа за практично и лесно полнење.
preloader