12V Сет Вибрациска дупч/одвр и убодна пила 1х1.5Ah USB

7,990 ден 11,990 ден

BDCK122S1S-XJ

Има Залиха

12V Вибрациска дупчалка/одвртувач со батерија од 1.5Ah која држи над 80% од полнењето во текот на 90 дена во мирување и нема потреба да се полни пред секоја употреба. Вклучен е USB кабел и мека торба. Доаѓа во сет со убодна пила.

Компактен и лесен за користење, реверзибилен со 2 брзини и интегрирана светилка. Висока моќност и брзина за дупчење во дрво ( макс.25mm), метал (макс.10mm), бетон (макс. 10mm) и навртување/одвртување со 10 позиции кои обезбедуваат прецизна контрола. Поседува дополнителна опција за удар со максимален број удари 21250bpm и максимален вртежен момент 40Nm.

Убодна пила со компактен дизајн и мала тежина нуди оптимална удобност при работа и максимална контрола. Постигнува висок степен на флексибилност со мали вибрации. Поседува оптимално поставена заштита на долниот дел која гарантира јасно видлива линија за сечење во секое време, а прекинувачот обезбедува контролиран почеток на работа на пилата. Благодарение на оптималното работење на батеријата, таа нема тенденција за прегревање или преоптоварување.