18V Дувач за лисја 160Km/h 4Ah V20

12.990,00 ден 16.990,00 ден

На залиха

Опис

Со напредна технологија на батерии, без мемориски ефект и со минимално самопразнење, V20 Lithium Ion батеријата е секогаш подготвена за работа и трае уште повеќе.
Дувалката е дел од новата платформа 18V STANLEY® FATMAX® V20 батериски систем. Доаѓа со Brushless motor за подобра енергетска ефикасност и подолго работење, додека добивате помали димензии, компактен мотор, подолго работење и помалку одржување. Високо ефикасниот brushless мотор и аксијалниот дизајн на вентилаторот даваат до 9.9m³ / min и 160Km / h за дување лисја и отпадоци од вашата градина, брзо и ефикасно. Има опција и за Boost mode со едно притискање на копчето за Boost добивате дополнителна моќ за поголема ефикасност. Променливата брзина ќе ви овозможи поголема продуктивност и подобра контрола со селектирање на соодветната силина на дување за потребната намена.
Лесна, компактна, удобна и едноставна за користење со маса од само 3.6 kg

18V STANLEY® FATMAX® V20 4.0Ah батерија и 2A полнач се вклучени во пакувањето со овој производ.
Доаѓа со интегриран индикатор за статусот на наполнетост на батеријата што ви овозможува да го следите преостанатиот капацитет во вашата батерија додека работите.
Има интегрирана закачалка за безбедно складирање која е компатибилна со STANLEY® Track зидниот систем за складирање во вашата гаража или работилница.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,89 кг
Димензии (пакет) 51 × 20 × 34,3 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048726914