18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема

Категорија SKU: GWC1820PCB-XJ

5,790.00 ден

Нема на залиха

Опис

Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 209 km/h. Доаѓа без опрема.

Компактен дизајн со тежина од 1.7kg и мека рачка за држење што овозможуваат зголемена удобност и контрола при употреба како и подобрено маневрирање со дувачот. Овој тип на дувач благодарени на неговиот дизајн и изработка со низок шум, овозможува работа без многу бучава. Брзината на дување од 209 km/h овозможува лесно чистење на отпадоци од цврсти површини како тротоари, погони, дворови, гаражи и друго. За зголемена моќност при дување поседува опција POWERBOOST која се активира со едноставно притискање на копчето.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.59 кг
Димензии (пакет) 48.5 × 16.5 × 20 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048651292