18V Сет од 6 алати, 3x5Ah батерии, полнач, количка и 3 куфери TSTAK

Категорија SKU: DCK685P3T-QW

99,990.00 ден 119,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Комбиниран сет од батериски алати 18V кој содржи:

  • Вибрациска дупчалка DCD796
  • Ударен одвртувач DCF887
  • Kомбиниран чекан SDS-Plus DCH273
  • Аголна брусилка DCG405
  • Кружна пила DCS570
  • Осцилаторен повеќенаменски алат DCS355
  • 3 батерии од 5Ah DCB184
  • Брз полнач DCB115
  • 3 куфери TSTAK
  • Количка TSTAK

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 26.28 кг
Димензии (пакет) 81 × 48 × 44 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048726525