18V Сет вибр. дупчалка + комбиниран чекан SDS+ 1x2Ah 1x4Ah V20

Категорија SKU: SFMCK216MDS-QW

26,990.00 ден 42,990.00 ден

На залиха

Опис

ВИБРАЦИСКА ДУПЧАЛКА: Моќниот мотор кој испорачува до 1.900 вртежи во минута, вртежен момент од 60 Nm и до 32.000 удари во минута овозможува ефикасно дупчење во ѕид, како и дупчење и зашрафување во дрво, метал и пластика.

КОМБИНИРАН ЧЕКАН SDS+ :Моќен чекан дава до 5.500 удари во минута за ефикасно дупчење во ѕидови, дрво и метал.

ТЕХНОЛОГИЈА НА БАТЕРИСКИ МОТОР: Зголемена енергетска ефикасност и подолго време на работа со помал покомпактен мотор и продолжен животен век.

Овој сет содржи:
(1) SFMCD715 – Вибрациска дупчалка
(1) SFMCH900 – Комбиниран чекан SDS+
(1) батерија од 4 Ah
(1) батерија од 2 Аh
(1) 2A полнач
(1) Мека торба

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6.261 кг
Бренд

Платформа

EAN: 5035048811078