54V Чекан за уривање 27J SDS-Max FlexVolt без опрема

Категорија SKU: DCH911NK-XJ

69.990,00 ден

На залиха

Опис

DEWALT 54V Чекан за уривање 27J SDS-Max – FlexVolt  (без опрема)

Водечка во класата ударна енергија од 27 J.
Моторот без четкички гарантира поголема издржливост.
Ниско ниво на вибрации од 6,0 m/s², минимизирање на заморот на корисникот и зголемување на работната ефикасност.
Ознаката Tool Connect ви овозможува да ја надгледувате вашата алатка и да ја контролирате нејзината локација преку мобилната апликација Tool Connect.
Компатибилен со адаптерот за вадење прашина DWH051, кој помага да се одржи чистотата на работното место.

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 17,87 кг
Димензии (пакет) 46,9 × 84 × 22,4 cm
Платформа

Бренд

Технологија

EAN: 5035048807644