7.2V Рачен блендер

5,790 ден 7,990 ден

BCKM1012KG-QW

Има Залиха

Мултифункционален рачен блендер со напон 7.2V, за совршена конзистентност на обработената храна. Поседува интегрирана батерија од 2Ah, која овозможува непречена безжична работа до 32 минути со полна батерија. Рачниот блендер е ергономски мулти-алат изработен со сив и бакарен дизајн. Лесен за употреба, дизајниран за да може да работите брзо и ефикасно.

Поседува 4 сечила од нерѓосувачки челик и глава во форма на ѕвонче што овозможува слободно движење на храната за ефикасно мешање и LED светло кое го покажува статусот на полнење. Едноставен и лесен за користење, односно склопување и расклопување на блендерот се врши со само едно движење, а деловите се безбедни за перење во машина за садови.