Аку. 54V реципрочна пила FLEXVOLT

Категорија SKU: DCS388N-XJ
Напон на батерија:54 V
Движења во минута:3000 spm
Сечење во дрво до:300 mm
Сечење во метал до:130 mm
Сечење во PVC до:160 mm

36,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.948 кг
Димензии (пакет) 49.5 × 18.5 × 10.5 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048645703