Аку. дупчалка/одвртувач 10.8V 1.5Ah

Категорија SKU: BDCDD12B-XK

3,990.00 ден 6,699.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048631959