Аку. пиштол за силикон 18V 300-600ml

Категорија SKU: DCE580N-XJ

29,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Променлива брзина на додавање на материјлаот за прецизност при работата. Издржлив механизам со систем за автоматско повлекување против несакано течење и капење на материјалот. LED осветлување за полесна и по прецизна апликација. Променлив држач за кертриџи и гумиран ракофат за подобра ергономија.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.026 кг
Димензии (пакет) 65.5 × 29 × 8.8 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048642177