Аку. реципрочна пила 10.8V 2Ah

Категорија SKU: DCS310D2-QW
Напон на батерија:10.8 V
Капацитет на батерија:2 Ah
Движења во минута:2700 spm
Сечење во дрво до:90 mm
Сечење во метал до:40 mm

18.999,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3,292 кг
Димензии (пакет) 34,4 × 36 × 10,1 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048463376