Аку. реципрочна пила 18V без опрема

Категорија SKU: BDCR18N-XJ
Напон на батерија:18 V
Движења во минута:0-3000 spm
Сечење во дрво до:70 mm
Сечење во метал до:15 mm

4.490,00 ден 5.490,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,87 кг
Димензии (пакет) 39,4 × 17,6 × 9 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048561720