АНР Перач под висок притисок топла вода 9500W 250 bar 900 l/h инукциски мотор

Категорија SKU: 8880ET

284.990,00 ден

Нема на залиха

Опис

ICON IPX5 S1 ICON Hot water ICON induction ICON Brass head ICON TSS system ICON Agri zootec ICON Kraftsman ICON construction ICON car wash ICON Automotive
ICON Heavy pro 1

Триплекс пумпа со керамички клипови,  Автоматски бајпас вентил Вграден за прилагодување на притисокот Вградено вшмукување детергент Резервоар за вода Со безбедносен прекинувач за притисок за исклучување на котелот во случај на недостаток на вода Трифазен електро мотор со термички заштита Вертикален котел од не’рѓосувачки челик, функција за ладење  од независен електричен мотор, двојна грејна калем со огноотпорна цементна основа Т Резервоар за дизел 24L Резервоар за детергент 8L Филтри за вода  H.P. тип црево, пиштол и копје Прилагодлива глава со висок/низок притисок, држач за додатоци

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 8016287229159