Апарат за заварување INVERTOR MMA 200А хоби

Категорија SKU: EXTRA200

11,990.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

EXTRA 170-200
Ви овозможува да заварите разни видови метали со многу видови електроди:
рутилна, базична, не’рѓосувачки челик, леано железо итн.
HOT START: зголемувањето на дополнителната моќност го олеснува активирањето
на лакот. Многу корисно за електроди кои тешко се палат.
ANTI-STICKING: го елиминира лепење на електродата на парчето.
ARC FORCE: ја зголемува струјата кога лакот за заварување е краток.

Дополнителни информации

Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 8004386500750