Апарат за заварување INVERTOR MMA 200A 5.0

Категорија SKU: PLUS210

25.999,00 ден

На залиха

Опис

Инверторските апарати за заварување на AWELCO од Plus серијата се наменети за професионална употреба кои можат да заваруваат во режим MMA и TIG LIFT на 160/200/220 Amp.
Инверторскиот апарат може да се поврзе на генератор на струја. Апаратите на AWELCO од Plus серијата се одликуваат со 100% работен циклус што овозможува без прекин да заварува електроди со дијаметар од 5 mm.

Дополнителни информации

Платформа

Бренд