Бургија за цигла и бетон 10x120mm

Категорија SKU: STA53120-QZ

70.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.06 кг
Димензии (пакет) 5.6 × 23.5 × 1 cm
Бренд

STANLEY

EAN: 5035048369869