Бургија за дрво 22x380/280

Категорија SKU: DT4645-QZ

890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6,59 кг
Димензии (пакет) 42,2 × 3 × 3 cm
Бренд

EAN: 5011402385935