Бургија за дрво 26x380/280

Категорија SKU: DT4648-QZ

1.190,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,813 кг
Димензии (пакет) 6,6 × 38,9 × 3 cm
Бренд

EAN: 5011402385959