Бургија за метал 5/1 11.5mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4946-QZ

3.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,45 кг
Димензии (пакет) 17 × 3,8 × 4 cm
Бренд

EAN: 5035048534991