Бургија за метал 5.5mm HSS-R

Категорија SKU: DT5147-QZ

390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,125 кг
Димензии (пакет) 12,5 × 4,3 × 2,5 cm
Бренд

EAN: 5011402382873