Електро-пневматски чекан 1250W SDS+ во куфер

Категорија SKU: BEHS03K-QS

7,990.00 ден 8,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6.61 кг
Димензии (пакет) 40.6 × 13 × 32.8 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048730515