Електро-пневматски комби. чекан 1350W 45mm AVC

Категорија SKU: D25614K-QS

59,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Електро-пневматски комбиниран чекан со влезна моќност од 1350W и ударна енергија од 10.5J.

Ергономски, компактен и тенок дизајн кој ја максимизира контролата и нуди лесен пристап до тешко пристапни области. Системот против ротација детектира губење контрола врз алатот и веднаш прекинува со работа. Режим за запирање на ротација со прекинувач за заклучување. Изведува ниски вибрации од 8,9m/s2 минимизирајќи го заморот при работење и поседува електронска контрола на енергија за брзина и удар.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 12.57 кг
Димензии (пакет) 65 × 16.3 × 49.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048722992