Косилка за трева Тример 700W 33cm E-Drive AFS

5,990.00 ден 7,490.00 ден

На залиха

Опис

Двојна прилагодлива рачка за подобра рамнотежа и контрола за време на работа.
Тркало со функција за обработување на ивици.

Технологија E-Drive: преносен систем со висока торзија за ефективно и чисто сечење дури и во тешки услови.
Екстра HDL калем со 5 нишки за робусни и тешки сечења.
Автоматски систем за напојување на жици (AFS), должина на жица секогаш на оптимална должина за сечење.
Мотор поставен во центарот на телото на машината за поголема рамнотежа, удобност и контрола.

Тежина на производот – 3,2 кг
Обезбедена линија – 10см
Дијаметар на линијата – 2 мм
Ширина на сечење – 33см
Брзина на сечење – 7000 вртежи во минута

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4.043 кг
Димензии (пакет) 114 × 22.3 × 11.7 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048435052