Лист за пила лисичја опашка дрво 228mm 5/1

Категорија SKU: DT2349-QZ

1,190.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.18 кг
Димензии (пакет) 27.5 × 4.7 × 1.8 cm
Бренд

EAN: 5035048034590