Одвртувач PH2 x 212mm VDE 1000V KNIPEX

Категорија SKU: 98 24 02

830,00 ден

На залиха

Опис

  • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
  • двокомпонентна ергономска  рачка
  • отвор во рачката за закачување
  • изработен според стандард DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018
  • изработен според стандард ISO 8764-1,2

 

Дополнителни информации

Бренд

KNIPEX

EAN: 4003773026457