Одвртувачи комплет 34 пар

Категорија SKU: STHT0-62141

1,990.00 ден

На залиха

Опис

Сетот се состои од:
Рамни стандардни одвртувачи 3.0×75, 5.0×75 , 6.0×100 mm
Phillips Ph0x75, Ph1x75, Ph2x100
Torx T15x100, T20x100
Flat micro 2.0×50, 2.5×50, 3.0×50
Phillips micro Ph00x50, Ph0x50
Држач за битови
Сет битови (PL3, PL4, PL5, PL6, Ph1, Ph2, Ph3, T10, T15, T20, T25, T30, Pz0, Pz1, Pz2, Pz3, SW3, SW4, SW5, SW6)

Квалитетна изработка на рачката
Nickel завршна доработка за поголема издржливост
Врв третиран со топлина за долготрајност

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.131 кг
Димензии (пакет) 34.3 × 5 × 28 cm
Бренд

EAN: 3253560621414