Појас за алат со повеќе прегради

4.990,00 ден 6.990,00 ден

На залиха

Опис

DEWALT Појас за алат

Направен од квалитетен материјал, со кожен ремен кој гарантира дека е добро прицврстен и може да издржи тешки товари.
Можност за приспособување на ременот за работа со лева и десна рака.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,65 кг
Димензии (пакет) 54 × 49 × 10 cm
Бренд

EAN: 3253561755521