Додаток ударен одвртувач МТ350 Multievo

Категорија SKU: MTIM3-XJ

3.190,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,84 кг
Димензии (пакет) 13,5 × 9,5 × 18 cm
Технологија

Бренд

EAN: 5035048403068