Апарат за заварување INVERTOR MMA 200A 5.0

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

25,990 ден

Има Залиха

Карактеристики

Влезен напон 1Phx230 Volt
Осигурувач 16 Amp
Инсталациона моќност 6.5 Kw
Напон на отворено коло 65 Volt
Електроди кои се користат 1.6-5.0 mm
Опсега на струја на заварување 15-200 Amp
Работен циклуз 200@100% Amp
Димензии 320x130x170 mm
Тежина 4 Kg

Опис

Инверторските апарати за заварување на AWELCO од Plus серијата се наменети за професионална употреба кои можат да заваруваат во режим MMA и TIG LIFT на 160/200/220 Amp.
Инверторскиот апарат може да се поврзе на генератор на струја. Апаратите на AWELCO од Plus серијата се одликуваат со 100% работен циклус што овозможува без прекин да заварува електроди со дијаметар од 5 mm.

Дополнителни Информации

Платформа

Бренд