Перач под висок притисок 1600W 125бар

6,999 ден

BXPW1600E

Нема Залиха

Влезна моќност W
Проток на вода l/h
Максимален притисок Nm
Работна температура на вода
Тип на мотор
Должина на цревото m
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm