Потопна пумпа за чиста вода 750W INOX

5,999 ден

BXUP750XCE

Нема Залиха

Потопна пумпа за чиста вода со влезна моќност од 750W.

Цврста конструкција од нерѓосувачки челик која овозможува отпорност од корозија и спремност да се справи во сите потопни активности.

Компактен дизајн кој е идеален за користење во тесни простории, едноставен за чистење и одржување.

Поседува 3 заменливи фитинзи кои овозможуваат правилен дијаметар при избор на брзина на проток на вода.

Влезна моќност 750 W
Макс. проток на вода 11000 l/h
Макс. висина на испумпување 8.5 m
Макс. длабина на потопување 7 m
Мин. ниво за вшмукување 11 mm
Можни приклучоци G1”; G1-1/4”; G1-1/2”
Должина на кабел 10 m
Тежина 5 Kg
Должина / mm
Висина / mm