Правосмукалка универзална 1600W  30l мокро/суво

7,999 ден

BXVC30PTDE

Нема Залиха

Правосмукалка универзална со влезна моќност од 1600W и капацитет од 30 литри.

Компактен и лесен дизајн идеален за секојдневно чистење на мокро и суво, со 4 тркала за лесно маневрирање.

Функција на вентилатор за чистење цевки и градинарски остатоци, поседува дренажен вентил кој овозможува целосно вшмукување на течноста за краток временски период.

Правосмукалката има приклучок за електрична алатка со автоматска функција START/STOP.

 

 

Влезна моќност 1600 W
Притисок на вшмукување 19.0 kPa
Капацитет на садот за отпад 30 L
Должина на кабел 5 m
Тежина 9.8 Kg
Должина / mm
Висина / mm